CINE SUNTEM

Rimma Optic este o mica afacere de familie din domeniul opticii medicale. Infiintata in 2010, firma are acum patru magazine de optica medicala.

De asemenea, distribuim si rame pentru ochelari de corectie, ochelari de soare, ochelari sport, lentile de contact. Astfel, colaboram cu firme si branduri importante din domeniu: Skorpion (Tonny, Francis Gattel, Fuzya, Vision), Optyka Oxys (Oxys,Nature), Wolf Eyewear (Wolf), Plus Eyewear Limited (Plus), Saggitar, Sunoptic (Montana), Wagner+Kuhner GmbH (Head), Soleko, MPG&E, Cooper Vision,Bausch&Lomb, Belutti, Oko Optical, Oliver, Whistler Hills, Avizor.

Ne place ceea ce facem si credem ca satisfactia clientilor nostri este cea mai importanta. Vrem sa fim apreciati pentru serviciile pe care le livram clientilor si in acesti 8 ani credem ca am reusit acest lucru.

Responsabilitatea

Suntem constienti de rolul extrem de important pe care il avem in protejarea vederii clientilor nostri, in determinarea corecta a corectiilor dioptrice a clientilor nostri, pentru care purtam o mare responsabilitate.

Responsabilitatea

Calitatea

Toate produsele pe care le comercializam in magazinele fizice, online sau offline, sunt de cea mai buna calitate, la un prêt onest si beneficiaza de garantii. Din punct de vedere al calitatii serviciilor pe care le oferim, ne concentram pe imbunatatirea permanenta a calitatii acestora si pe investitia in angajatii nostri.

Calitatea

Orientarea catre client

Ne straduim sa venim mereu in intampinarea doleantelor clientilor nostri si sa le oferim solutii personalizate

Orientarea catre client

Viziunea noastra este sa ne consolidam pozitia in piata opticilor medicale din Romania si sa oferim in continuare cele mai bune servicii.

Producatori

Producatori